Inspirationsmøde om Svalin3

kort-udbud-toppen-p7-10Kære interesserede i Bofællesskabet på Toppen (Svalin2),

I har tidligere vist jeres interesse i vores bofælleskab eller et fremtidigt – og nyt – Svalin3. Vi har efterhånden fået taget hul på vores tidsplan for færdiggørelsen af Svalin2, og det giver lidt overskud til at hjælpe et potentielt nyt bofællesskab igang.

Vi vil derfor gerne invitere til infomøde søndag d. 19. april 2015 kl. 14-16. Mødet vil blive afholdt i Trekroner Østs grundejer forenings nye fælleshus.

Det kan godt være lidt svært at finde fælleshuset, fordi adressen ikke kan findes med GPS endnu. Huset er dog et rødt murstenshus og der ligger syd for Skademosegård. Vejbeskrivelse: I skal finde Trekroner Parkvej og så køre ligeud gennem 1 til 2 rundkørsler (afhængig af hvor I kommer fra). Huset ligger på venstre hånd efter nogle sorte træhuse (Bofællesskabet Svalin1). I skal derfor køre til venstre efter vejen ”Toppen”. I kan nu se det røde hus + Skademosegård. Mødet vil være i det røde murstenshus. Se evt. kort på google:

Mødet er uforpligtende og formålet er at finde en gruppe, som kan starte et nyt bofællesskab op på nabogrunden. (Aktuelle (stor)parceller til salg i Roskilde)
Er man nysgerrige og har lyst til at deltage i mødet, så send en email til info@svalin2.dk.

Vi håber, at vi ses “på Toppen” 🙂