Boligbeskrivelse – generelt

Bofællesskabet kommer til at bestå af ejerboliger, der hver ejer den grund huset er beliggende på. Derudover har som boligejer i bofællesskabet en andel i fællesområderne samt fælleshuset. Vi har til henblik at opføre 24 rækkehuse samt stort fælleshus på 300m2.

Bofællesskabet etableres i Trekroner ved Roskilde, og håber på at stå klar omkring foråret eller sommeren 2015. Bofællesskabet er inspireret af det etablerede bofællesskabet Svalin, og ønsker at bygge videre på de samme principper om økologi og bæredygtighed.

Boligerne vil være klima-ambitiøse med solfangere, jordvarmeanlæg samt regnvandsopsamling til toilet og maskinvask og vil bygges som kædehuse i størrelserne 108m2, 120m2 og 150m2 med eget køkken og badeværelser, samt en mindre have.

Fælleshuset er det centrale element, hvor der skal være fællesspisning omkring 4 gange om ugen, med sund, ernæringsrigtig og 90-100 % økologiske mad. Ud over fællesspisning er det håbet at hver især vil tage initiativ til en masse andre sociale aktiviteter. De store fællesarealer giver plads til urtehaver, hyggekroge og åbne arealer.

Sydfacade-perspektiv

Skitse-tegninger

Nordfacade-perspektiv

Skitse af nord facaden

 

Boligbeskrivelse er sidst redigeret 29. oktober 2013.