Medlemmer – de kommende beboere

Medlemmerne af foreningen er dem, der arbejder for at etablere bofællesskabet, og det er dermed også dem, der rykker ind i boligerne, når de står færdige.

Herunder er en oversigt over de kommende beboere. Rækkefølgen er sat op så man kan se hvem der bliver naboer.

 

Pernille, Jannie, Olivia & Frida

foto (1)Vores lille familie består af 4 unikke tøser, Pernille (34), der er sygeplejerske og snart læge, Jeannie (34), der arbejder som folkeskolelærer, Olivia (7), der går i 0.b på Trekronerskolen, og som rosinen i pølseenden har vi lille Frida (2,5) der nyder livet til fulde i vuggestuen Spirebakken.

Vi har boet i Trekroner i tre år og elsker området og bruger det aktivt, til en masse gåture, løbeture og når vi går på legepladsturne. Ideen om at bo i bofællesskab er langsomt voksede hos os, da vi kan se så mange fantastiske fordele ved det, i en ellers hektisk hverdag som travl børnefamilie.

Vi er livsnydere, vi elsker naturen, vi elsker god mad, vi elsker motion, vi elsker en kold øl eller et glas vin og dette meget gerne i godt selskab. Vi er meget sociale mennesker, der også kan lide tiden til den indre ro med en god bog (får dog ikke så meget ro med to krudtugler), derfor tiltaler denne form for bofællesskab os enormt meget.

Vi glæder os til at blive en del af Svalin2.

Anders, Charlotte, Mila & Luna

DSC07128Vi er en lille familie på fire, som på nuværende tidspunkt bor i en lejlighed på Bryggen.

Mor Charlotte (32) er idrætsunderviser på handelsgymnasiet på CPH WEST, uddannet i Sports Science fra Aarhus Universitet, og har derudover en folkeskolelæreruddannelse. Far Anders (32) arbejder i QC afdelingen i Sektor for Vaccine på Statens Serum Institut og er uddannet Civilingeniør i Bioteknologi fra DTU. Derudover består vores familie af vores  to dejlige og aktive piger – Mila på 3 ½ år og Luna på 1 ½.

Vi synes, at Bryggen er et skønt sted, men længdes efter at bo et sted hvor vores børn kan cykle uden en masse biler, hvor der er et større fællesskab end i en opgang og hvor børnene har vennerne lige uden for døren. Vi glæder os til at flytte i et miljørigtigt hus med en masse søde naboer og mere fritid til familien grundet fx fællesspisningen. 

 Louise, Rune, Vigga og Sigurd

Familieportræt REDVi er en familie på fire, der bor i en hyggelig og social andelsforening på Vesterbro. Vi vil dog gerne have endnu mere fællesskab og vil også gerne have lettere adgang til græs og frisk luft. Rune (38) er opvokset i bofællesskab i Aalborg. Uddannet journalist fra RUC. Arbejder i dag på Ekstra Bladet, hvor årets højdepunkt er dækningen af Roskilde Festival. Spiller trommer på ambitiøst amatørniveau og er bestemt ikke afvisende overfor øvelokale og husorkester i fælleshuset. Louise (34) er redaktionssekretær på Alt for damerne. Hun er vild med at have græs mellem tæerne og udsigt til natur og fritgående børn. Drømmer om yoga i fælleshuset, bålplads i baghaven og et stærkt fællesskab. Og om at kunne cykle til Roskilde Festival. Vigga (4,5) elsker at tegne, øve sig i at skrive bogstaver og lege med sand, jord, græs, pinde, blade, sten, grus, mudder, vand og alt andet, der kan svine flyverdragten til, hurtigere end man kan sige frisk luft. Sigurd (1,5) har endnu ikke sagt så meget om sine tanker omkring den bæredygtige bofællesskabsfilosofi, men han elsker at lege udenfor og er meget glad for mad – så han ser sandsynligvis frem til en lækker legeplads og solid omgang fællesspisning.

Merci, Claus, Viggo & Emil

Merci og claus 500Vi er en familie på 4, som bor på Indre Nørrebro. Efter rigtig mange år i København glæder vi os til at komme ud og få lidt mere luft om ørerne. Vi kunne ikke se os selv på en tilfældig villavej, og valgte derfor bofællesskabet, hvor der er god balance mellem privatliv og fællesskab.Claus, 35 år, er økologisk pølsemand og går meget op i økologi. Claus elsker at lave mad, især til andre, og glæder sig derfor til at kokkerere i det kommende fælleshus. Claus er en livsnyder, holder meget af natur og udeliv og har også grønne fingre, så han vil nok være at finde i bofællesskabets nyttehave i ny og næ.Merci, 33 år, er pædagog på Nørrebro. Merci er mor med stort M og nærer stor kærlighed til børn og kan let holde styr på en større flok. Merci interesserer sig for kunst, foto og film, og så er Merci kendt for sine gode pandekager. Viggo, 4 år (aug. 2009), og Emil, 1,5 år (marts 2012) er to glade drenge med masser af energi. De elsker ude-livet og glæder sig til at kunne lege på flere grønne områder og til at få nye naboer. 

Sofie & Jakob

Jakob og SofieJakob er 31 år og arbejder som salgsudvikler på Carlsberg i Valby og bidt af en gal løber i sin fritid. Sofie er 29 år, arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalet og er pt. i gang med en yogauddannelse. Vi elsker at færdes i naturen og glæder os til at flytte ud af byen ikke mindst til den kommende urtehave, måske en lille hønsegård og solnedgange som går ned over engen i stedet for byens hustage.Vi kommer begge fra Midtsjælland men har de sidste 10 år boet, studeret og arbejdet i København. Vi har nydt det pulserende liv i byen, men trænger nu til at komme ud til grønnere omgivelser og frisk luft.Vi vil gerne flytte ind i Bofællesskabet På Toppen, da fællesskabet og det at “løfte i flok” tiltaler os. Vi går ind for princippet om at leve bæredygtigt og overvejende økologisk. Derudover tiltrækker det os, at bofællesskabet er et moderne fællesskab, som rummer en balance mellem privat- og fællesliv. 

Gordon

Gordon” Hej

Gør plads for ambitionen Svalin2 ved sundhed (undgå ensomhed og usund livstil), samvær (social lykke ved nære relationer) og sjov (bæredygtig lykke).

Min entre til Svalin2 sker via flere indgange hvor jeg her vil fremhæve nogle få.

Var lige på nippet til at hoppe på Svalin men det trak mere med at bygge mit eget passiv hus. Der desværre blev en fuser mest pga. uforudsete årsager som bygningskrisen der for nogle år siden medvirkende til over 50% fald i ejendomspriser ved udkants Danmark. Derfor fløj mit passivhus perspektiv til nye horisonter som her Svalin2, da toget Svalin lige var fløjtet af.

Realiseringen af Svalin2 er en proces jeg tidligere har afprøvet via Dyssekildegård der dengang fik sølv som storfamilie bofællesskab i Danmark. Var her ved at bygge et domehus.

Forhåbninger om et anderledes liv i Svalin2 kunne for mig fx være et udendørsliv med lejrbål og sove i det fri – shelter. Disse stjerne nætter har jeg oplevet over syv år ved egen naturcampingplads lige op til Møns Klint.

Det med værksted i vores fælleshus kunne jeg udnytte til især træ bearbejdning fx dreje træskåle. Og cirka et par kilometer der fra udnytte den nærliggende fjord ved roning eller kajak. Husk at booke ind senest dagen før du benytter vores nye Svalin havkajakker.

Potentialet til at overskride de traditionelle nabobarriere i Svalin2 vil for mig være fx vores fælles spisning. Eller udendørs bygge en fælles børne sikret legeplads samt bygge en fælles Svalin shelter til sovepose og lejrbål.

Ser også frem til at udnytte Svalin til tumleplads for voksne lege samt lege med egne børnebørn der vil matche de andre Svalin tumblinger. – Forresten husk hver mandag aften er der BioSvalin i fælleshuset til vores 3D film.

Nå men jeg hedder Gordon (f. 54) med et patchwork af kvarte, trekvart og få hele uddannelser. Remsen kan du altid få senere. Men landskabet af handicap har jeg mest bevæget mig i. Pt. job aktiv indenfor retspsykiatrien. 

Therese & Gorm

Sonja, Jeppe & Bjørn

jeppesonjaVi er en familie på tre – Jeppe, 35 år, Sonja, 36 år og Bjørn på 3 år. Sonja er skolelærer på en overbygningsskole på Frederiksberg og Jeppe er bygningsingeniør.

Vi bor pt. på Østerbro i en lille lejlighed, som var ment som et kort stop indtil vi fandt det rigtige hus. Husprojektet har trukket ud, så da vi faldt over bofællesskabet på Toppen i Trekroner, blev vi hurtigt enige om, at det passer os godt med en social ramme omkring et hverdagsliv, luft og mere himmel, Roskilde i cykelafstand og København indenfor rækkevidde. Vi drømmer om, at Bjørn kan have et friere børneliv end på Østerbro og at vi alle kan få jord under neglene, gerne i en køkkenhave. Vi glæder os til at flytte ind!

 Signe, Jimmi & Thea

foto (6)Familien fra Bryggen flytter på landet…

Vi er en familie på tre, der de sidste mange år har boet i København og har nydt at studere, arbejde og blive en familie her. Nu er det blevet tid til at rykke op og rykke ud. Vi glæder os til at blive Trekronerboere og bofæller på Toppen.

Jimmi er 29 år og arbejder som ingeniør hos NOV Flexibles, hvor han laver fleksible rør til Off-shore industrien. Jimmi elsker natur, jagt og rulleski, selvom det meste af tiden går med hverdagen, hvor der dog kan blive tid til at give den som guitarist i familieduoen bestående af far og datter.

Signe er 28 år og arbejder som lærer på Amager. Hun kan lide at lave mad, og glæder sig til at sætte kog i gryderne i fælleshuset. Signe ønsker sig et udendørs tørrestativ og en hækleklub.

Hun glæder sig til at drikke en kop eftermiddagskaffe med gode bofæller imens ungerne leger.

Thea er 2 år og går i vuggestue. Hun er stor fan af Bamse og Rasmus Klump og elsker at synge og læse bøger. Thea har lige fået et nyt legekøkken, som hun bruger det meste af sin tid i, hun glæder sig til en stor græsplæne, en god legeplads og en masse små og store venner på Toppen af Trekroner.

 Ane

aneJeg er uddannet Civilingeniør i Design & Innovation og arbejder med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø i en stor el-installatørvirksomhed.

Jeg er vokset op i Roskilde og har derfor fulgt udviklingen i Trekroner på tæt hold. Min moster og onkel var med til, at starte et af de første bofællesskaber i Roskilde, Ibsgården, hvor jeg er kommet meget. Jeg kender derfor boformen godt og glæder mig til selv at blive en del af et bofællesskab.

Fritiden går med et masterstudie i Organisatorisk Coaching og Læring, venner og veninder samt lidt motion.

Jeg elsker at rejse og opleve andre kulturer og kan fortælle længe om mine oplevelser i bl.a. Latinamerika og New Zealand. Derudover er jeg kreativ med billeder, smykker m.v. når der er lidt tid til det.

Maria, Kristian, Storm & Frede

familieVi er en familie på 4, der i øjeblikket bor i andelslejlighed på indre Frederiksberg. Vi har haft mange skønne år i byen, men savner nu mere plads, uderum og sjove legekammerater.Vi ser bofællesskabet som en moderne boform, hvor fællesspisningen frigiver ressourcer i en hektisk hverdag og man mødes med søde naboer til en gang rundbold, en fredagsøl eller snobrødsbagning på de fælles grønne arealer.Frede på 2 år er en lille glad gut, der elsker at spille bold og gøre alt, hvad storebror Storm finder på af sjove såvel som farlige ting.Storm er en stor børnehavedreng på 5 år, der snart skal starte i skole. Han er en sand bilentusiast og kan bruge mange timer på biltæppet med sine uendelige rækker af biler.Begge drenge har krudt i bagen og de vil nyde at kunne løbe og cykle frit omkring. De vil dog nok savne kraner, vejarbejde og busser.Maria er 33 år, uddannet fra RUC med speciale i Psykologi og Kommunikation. Hun arbejder i København på Halifax Burgerrestaurant, hvor hun nurser alle de ansatte i arbejdet som HR- og Kommunikationskonsulent. Maria ser frem til at kunne nusse krydderurterne i den fælles nyttehave.Kristian, 32 år, er digital bureaukrat i Finansministeriet, oprindelig uddannet i filosofi og it. Kristian nyder at have liv og mennesker omkring ham og drømmer om lydstudie, skakklub, løbeklub og en bofællesskabs-app. Sammen har vi stiftet tøjfællesskabet ShareYourCloset.dk, hvor tøjglade kvinder kan dele tøj med hinanden og således få adgang til en kæmpe virtuel kollektiv garderobe.

Louise, Jonas, August & Valdemar

Louise og jonasVi er en familie på 4, som bor i lejlighed på Østerbro. August og Valdemar på 1 1/2 år, Jonas på 37 og Louise på 29.

August og Valdemar elsker at være ude, hoppe i vandpytter, være på legeplads, alt med et “rat”, sanglege, dans, vilde lege med deres far. August og Valdemar er 2 drenge med masser af energi.

Jonas er jyde, er uddannet politibetjent og arbejder i Københavns lufthavn. Ved siden af arbejdet læser Jonas en kandidat i uddannelse videnskab, som påregnes afsluttet sommeren 2015.
Jonas store hobby er gamle japanske motorcykler ombygget til café racere. Jonas har 2 motorcykler, som der skrues på, når der er tid! Ligeledes er Jonas glad for udeliv i form af fiskeri og overnatning i shelters. Derfor håber Jonas, at der kan blive plads til et shelters med bålplads i eller omkring bofællesskabet.

Louise er opvokset i Lyngby, hun er uddannet sosu-assistent og arbejder i nogle plejeboliger i Vangede. Louise elsker at læse gode bøger, køre en tur på sin gamle motorcykel, løbe og være sammen med familie og venner. Louise er meget social og har kun sagt ja til at flytte så langt væk fra København, fordi der i Svalin 2 bliver et fælleskab, madordning og masser af legekammarater til August og Valdemar:-)

Helene, Steffen & Ida

SONY DSCVi er en familie på tre bestående af: Helene (29), Steffen (28) og vores lille ”julegave” Ida (23. december 2013).

Helene arbejder som kvalitetsfarmaceut ved Region Sjællands Sygehusapotek har sin daglige arbejdsplads på Roskilde sygehus (altså når hun ikke er på barsel). Hun elsker at være kreativ og ser frem til at dele hendes evner, men ligeså meget til at andre kan udfordre hende med nye kreative projekter.

Steffen er uddannet civilingenør i bæredygtig energi og arbejder som udviklingsingeniør i DTU Vind Energi på Risø. Hvis Steffen ikke skulle flytte i bofællesskab ville han flytte på en sejlbåd, så måske at bofælleskabet en dag også får et bådfællesskab.

Da vores lille Ida meldte sin ankomst, begyndte overvejelserne omkring at flytte fra vores andelslejlighed i København NV til noget mere familievenligt. Med familievenligt tænker vi både på tættere på naturen og åbne områder, mere plads, men også at det er tættere på de voksnes arbejde så transportlogistikken bliver så nem som muligt. Vi søger bofællesskabet fordi vi sætter pris på det nære naboskab og det at løfte i flok. 

Birgitte, Andreas, Frederik, August og Karl-Emil

Vi er 2 århusianere, der efterhånden har boet i København i 15 år. Birgitte er 38 år. Hun er vild med at læse lange tykke romaner, hygge med ungerne under åben himmel, løbe (når hun kommer afsted..), ha’ en hverdag der involverer søde, sjove inspirerende mennekser :-) Birgitte har læst Offentlig Administration og Psykologi på RUC. Hun arbejder som udviklingskonsulent i Københavns Kommune med processer og projekter vedr. organisationsudvikling og strategi. Andreas er 39 år. Han elsker at lave mad, spille golf og fodbold, samt er “inkarneret” AGF-fan… Andreas er uddannet fra IT-universitetet og RUC og er chef for en stor it-afdeling i Koncernservice i Københavns Kommune.
Vi har 3 dejlige og aktive drenge: Frederik på 8 år, August på 5 år og Karl-Emil på 2 år, så vi keder os aldrig… Vi har i de sidste 5 år boet på Amager i et rækkehus, hvor man virkelig kommer hinanden ved. Vi har fællesspisning 1 gang om ugen, fester, og vi henter børn på kryds og tværs. Det har virkelig åbnet vores øjne for, hvor fedt det er at have en dagligdag, hvor man er tæt på andre familier. Det er jo så meget sjovere og lettere! Vi stortrives simpelthen med at bo på den måde og vores børn har det fantastisk med alt det sociale liv, vi har omkring os. Vi elsker at bo i byen, men vi har samtidig lyst til at bo i et bofællesskab for at gøre den daglige trummerum lidt sjovere – få mere plads, mere jord under neglene, mere tid med andre og mere med os selv, bål i haven og alt hvad der hører med.

Tone, Christian, Theodor & Sonja

Foto-alle_fireVi er…
En firlænget familie bosat på Holmen i København…

Christian, 35 år, uddannet kommunikationsmand fra RUC. Har specialiseret sig inden for musik og marketing og har været ansat på Soundvenue og hos ICO Concerts i en årrække som koncertarrangør. Er fast at finde på Roskilde Festivalen (i de senere år med en baby på maven). Er i dag medejer af eget kommunikationsbureau på Vesterbro men fortsat musiknørd til fingerspidserne. Svinger en god spade og er stor fortaler for et musikrum i fælleshuset.

Tone, 31 år, uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole. Arbejder som forfatter og skriver bl.a. børne tv-serier på DR og spillefilm til det store lærred. Står desuden bag en række børnefilmklubber på Nørrebro under navnet HODJA – sidst rykkede projektet til en flygtningelejer i Jordan. Har altid boet i kollektiv/bofællesskab i og omkring København, men har ’med alderen’ erkendt, at gummistøvler og frisk landluft gør glad. Elsker at arrangere ting – især fester!

Theodor, 3 ½ år. Går i udflytterbørnehave i Lynge. Elsker Legomænd og Spiderman og drømmer om at gå i ’Spiderman Skole’. Er lidt af en tænker, tulrer gerne rundt i sin egen verden – og har en vidunderlig tosset fantasi.

Sonja, 1 ½ år, går i vuggestue men er klar til børnehave, da hun helst vil lege (kysse) med storebrors venner. Har bogstavelig talt ild i røven, sover aldrig og holder fest alle døgnets timer! Har aldrig lært at gå men løb fra hun var 9 måneder – har derfor fået kælenavnet ’Krudtbanen’.

Vi drømmer om…
Udsigt og udsyn, fællespisning og fester i fælleshuset, legende børn i forhaven og græssende dyr i baghaven, grønne ideologier og alternativer til hverdagens ’trommerum’, højt til loftet og skumfiduser over bål.

Sofie & Samuel

sofie og samuelVi er en 32 årig skolelærer (Sofie) og en 5 måneder gammel baby (Samuel). I skrivende stund bor vi på Nørrebro. Men skolelæreren ønsker, at hendes søn skal vokse op i naturen med værdier som samarbejde, fællesskab og respekt for miljøet.

 

De sidste 15 år har jeg, Sofie, arbejdet som kunstner, været del af og været med til at starte værksteder og gallerier. Jeg nyder at indgå i kreative processer, hvor samarbejde og innovativ tænkning er vejen frem. Samtidig har jeg også brug for at trække mig tilbage for at fordøje alle indtryk. Derfor tiltrækker netop denne moderne form for fælleskab mig og jeg glæder mig umådelig meget til, at blive en del af det!

Tine, Thorbjørn, Valdemar & Ellen

Tine_Thorbjørn_Valdemar_EllenVi er en familie på 4 bestående af børnene Ellen og Valdemar på henholdsvis 2 og 5 år samt forældrene Tine og Thorbjørn på henholdsvis 36 og 41 år. Vi har med stor fornøjelse boet i København de sidste otte år, men har, siden Valdemar og Ellen kom til, været på udkig efter et hjem med mere plads både ude og inde. Noget af det vi finder tiltrækkende ved Bofællesskabet På Toppen, er bl.a. de muligheder, som fællesskabet vil give – specielt i hverdagen med fællesspisning og den umiddelbare sociale kontakt for både børn og voksne.

Ellen er en pige med fuld gang i både bentøjet og mundtøjet. Hun kommer til at elske muligheden for at boltre sig på bofællesskabets grønne områder og legepladser. Valdemar er en kærlig og omsorgsfuld storebror, som kan bruge en hel dag indenfor på fjernsyn og computerspil, men som samtidigt elsker at suse rundt på sin cykel, spille fodbold og i det hele taget at bruge sin krop. Tine arbejder i staten som sagsbehandler, elsker sociale relationer, sit strikketøj og sin nye overlocker. Thorbjørn er på trods af en baggrund i fysik endt i BRFkredit, hvor han bl.a. udvikler og vedligeholder en statistisk boligprismodel. Thorbjørn interesserer sig bl.a. for it, litteratur, musik, og så glæder han sig til at kunne gå ud og rode i en have i ny og næ.

Katrine, Frederik & Jacob

katrine og frederikVores familie består af  Katrine (37), Frederik (36) og Jacob (2,5).

Vi har boet på Vesterbro i mange år og har nydt  storbyens muligheder, men savner  mindre bilos, mere fællesskab og mere plads.  Frederik er selvstændig og arbejder med træpleje- og fældning og laver kurser i det samme i Sverige. Han har kombineret sin passion for friluftsliv og klatring med sit job og bruger meget tid på at hænge i træerne. Katrine er gymnasielærer elsker at undervise blomsten af Danmarks ungdom i engelsk og historie på et gymnasium i Ballerup. For tiden bliver der ikke så meget tid til andet end det og familielivet, men hun drømmer om at bofællesskabet vil frigive tid til andre ting såsom volleyball og kreative gøremål. Jacob elsker gravemaskiner, motorsave, gemmeleg og puslespil og vil helt sikkert være vild med det nye liv i bofællesskabet.

Vi er store tilhængere af fællesskabstanken og er også med i en ødegård i Sverige, hvor vi nyder at dele sjove øjeblikke med de andre, og hvor vi oplever at de sure pligter fylder mindre, når man er flere. Vi glæder os til at få mere af det samme i Toppen, hvor fællesskabet bliver en del af hverdagen.  

Katrine, Borja, Egon & Sigurd

katrine og borjaVi er en spansk/dansk familie på 4, som efter 10 år i Aarhus, nu har valgt at slå os ned i Roskilde. Borja er 35 år, kommer fra Madrid og arbejder til daglig som forsker hos Novo Nordisk i Måløv. Katrine er 34 år  og på udkig efter sit drømmejob. Tilsammen har vi krudtuglerne Egon og Sigurd. Egon er næsten 4 år og glad for alle slags superhelte. Sigurd er 1,5 år og ikke til at styre. De starter begge I Trekroner Børnehus her til April. Vi er en familie som vægter økologi og bæredygtighed højt og som mener, at det at bo I bofællesskab er vejen frem for en hver børnefamilie.

Noemí, Rune, Freia & Isolda

Requena_KerndrupVores lille familie bor i dag i en lille andelslejlighed i København K og har været rigtig glade for at bo i byen, men vi savner at komme ud i naturen og trænger til mere plads og frisk luft, men tæt på naboer. Vi tror på, at det at opleve andre familiers måder at leve på i et bofællesskab er med til at udvikle os som familie. Noemí (34) er fra Barcelona og geograf. Hun arbejder som datagøgler i Københavns Ejendomme, hvorfra kommunens ejendomme bliver renoveret og klimasikret. Noemí arbejder særligt med data for reduktion af vand-, varme- og elforbrug. Når Noemí ikke laver datagymnastik, håber hun at få tid til at genoptage yoga og aikido. Bøger og film er også et hit –  gerne til den fantasifulde side.Rune (35) er glad for sport, især løb og cykling, og nyder at lave mad (dog ikke tapas) til en god øl eller vin. Til daglig arbejder han med IT i el- og gasdistribution i DONG Energy og skal sørge for, at vi i fremtiden kan udnytte energien fra vind og biogas og tilslutte solceller, varmepumper og elbiler. Isolda (2) er vores krøltop, som er rigtig glad for at lege med sin storesøster og hendes venner. Hun er en bestemt dame, som ved, hvad hun vil, og kan vi andre ikke forstå det, skal hun nok fortælle det. Freia (4) er glad for musik og bøger, men kan ikke modstå fristelsen at skulle kravle op i alting. Hun har de sidste par år gået i udflytterbørnehave syd for Lejre, så hun er nok den af os, der er bedst forberedt på at rykke “på landet”. 

Trine, Bjarke, Liva & Adam

IMG_0506Vores familie består af Trine (36), Bjarke (37), Liva (9) og Adam (5) og vores børn har endnu til gode at opleve hvordan det er at “bo på landet”. Vi har elsket storbyjunglen i både København og Berlin, men savner plads og grønne omgivelser. Vi elsker eventyr og ser et fantastisk et af slagsen i Trekroner. I flere år har vi set på ledige boliger i bofællesskaber, men har først nu fundet det vi synes rammer plet.
Trine arbejder som ejendomsmægler i Berlin og Bjarke som gymnasielærer i København. Liva går i 3. klasse og Adam starter i skole til sommer. Vi er aktive mennesker og elsker pandekager om lørdagen.

Margrethe, Ulrich, Gabriel & Samuel

kirk_familyVi er en familie på fire, bestående af Margrethe (38år), Ulrich (38år) og vores to børn (Gabriel 4år) og Samuel (2år).

Efter en årrække i udlandet (USA) er vi vendt hjem til Danmark hvor vi nu gerne vil bygge og bo. Vi glæder os til at flytte ind i Svalin2 som vi håber vil skabe flere udfoldelsesmuligheder for vores familie, og hvor vi tror at temaet i Svalin1+2 om bæredygtighed også skinner igennem på alle niveauer i fællesskabet.
Margrethe er ansat som sygeplejerske på Rigshospitalet, oprindeligt fra Sverige og har boet i kollektiv i mange år på Østerbro før Ulrich (og familie kom ind i billedet). Ulrich er ansat på Syddansk Universitet som underviser og forsker i neurovidenskab. Ulrich har boet i kollektiv både på Østerbro og London. Ulrich er også i gang med en mindfulness instruktør uddannelse og Margrethe overvejer at starte samme uddannelse. For tiden bor vi i Kbh. K. og glæder os til mere plads og et lokalt miljø i Trekroner.

Celia, Karsten, Amanda, Jonathan & Maria

familiebilledeVi er en familie, der tæller 5 individer.

Karsten, 38 år, er uddannet sociolog og har et konsulentfirma. Han elsker at se en god fodboldkamp, er passioneret thedrikker (er tidligere indehaver af et the-hus) og elsker at sidde hele søndag formiddag fordybet bag en avis (hvilket så desværre ikke rigtigt er sket de sidste 5 år).

Celia, 38 år, læste jura, da vi fik vores første barn – men grundet en hurtigt voksende børneflok, gled studiet i baggrunden, og rollen som mor fik førsteprioritet i nogle år. Hun arbejder nu i Karstens firma og påbegynder pædagoguddannelsen til sommer.

Amanda, 5 år, er en glad pige, der starter i skole til sommer. Hun er meget social og elsker tid med sine veninder. Hun vil stortrives med være en del af bofællesskabets børneflok.

Jonathan, 4 år, elsker dyr og har allerede bestemt, at vi skal have en hund, når vi flytter i hus. Eller en kanin. Eller begge dele og en kat. Han går til svømning, men drømmer om at starte til fægtning, når han bliver stor nok.

Maria, der snart fylder 3 år, er en livsglad, madglad og smilende lille sæk lopper. Hun elsker at klæde sig ud, danse, fest & ballade, og har en kæmpe appetit på at udforske verden.

Vi har de sidste 3 år boet i Ørestad i en ejerforening med et rigtigt godt naboskab med mange fælles aktiviteter. Dette har givet os lyst til at bo et sted, hvor fællesskabet i endnu højere grad spiller en central rolle i hverdagen. Vi kan rigtigt godt lige Trekroner og glæder os enormt meget til at være med til skabe et nyt bofællesskab derude. Vi ser frem til en endnu større børneflok under aftensmaden, bålplads og guitar (håber der et par musikalske ibland os, så skal vi nok samle brændet), fælles traditioner, krydderurter i haven og at Karsten måske omsider får ro til at læse sin søndagsavis, fordi børnene er travlt optaget hund, kat, kanin og alle deres nye legekammerater. 

Jane, Poul & Julian

PoulJaneJulianVi er en familie på tre; Poul (42), Jane (34), Julian (3) og vi bor på Nørrebro.

Poul er selvstændig og arbejder som konceptudvikler og art director. Den kreative side dyrkes også ved siden af arbejdet, hvor han tegner, laver filmprojekter og bygger sære Lego-figurer til Julian. Jane er uddannet antropolog og hun arbejder i Veterancentret i Forsvaret i Ringsted.

Selvom der ikke altid er meget tid til det, er løb og cykling blandt favorithobbyerne. Julian går i børnehave og bruger fritiden på at lege med biler, gå krabbegang og råbe højt når forældrene taler. Selvom Julian er opvokset i storbyen, er han meget hjemmevant så snart han kommer ud i naturen og han har da allerede fodret fårene i Trekroner.

Vi har ledt længe og bredt efter bolig og har begge haft et ønske om at flytte ud af byen samtidig med, at vi elsker at bo i København. Det var først, da ordet bofællesskab dukkede op, at vi følte os hjemme i tanken om at flytte uden for København. Nu glæder vi os til det sociale liv, naturen og et rigtig hjem.

Medlemmer – de kommende beboere er sidst redigeret 29. maj 2014.